Lyrisk koloratursopran, uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Debuterede som Adele i Flagermusen på Det Ny Teater 1994 og året efter i udlandet som Zerbinetta i Ariadne på Naxos i Berlin, hvilket blev begyndelsen til en omfattende karriere i ind- og udland.

På Det kongelige Teater har hun sunget Zerlina i Don Giovanni, Euridice i Philip Glass´ Orphée, Zerbinetta i Ariadne på Naxos og Nattens Dronning i Tryllefløjten.
Sidstnævnte to partier desuden i utallige produktioner verden over fra Deutsche Oper Berlin til Tel Aviv og to sæsoner fast på Staatsoper i München.

Hun har sunget Gilda i Rigoletto i Braunschweig, Contessa di Folleville i Rejsen til Reims i Innsbruck, Valencienne i Den Glade Enke i Dublin og Adina i Elskovsdrikken i Tokyo.
På Malmö Operaen har hun sunget Oscar i Maskeballet og et af operalitteraturens højestbeliggende partier; Fruen i Schnittkes usædvanligt krævende opera Livet med en Idiot, to roller, som hun for nyligt fik Malmö Operaens publikumspris for som den mest populære optrædende.

Susanne Elmark er en hyppig gæst hos samtlige landsdelsorkestre som koncert- og oratoriesolist.
Har arbejdet med dirigenter som Gary Bertini, Sir Colin Davis, Marcello Viotti, Peter Schneider, Peter Schreier, Paul McCreesh og Adam Fischer og medvirker på flere CD-indspilninger.