Carol Conrad (pianist) er født  i Chicago og uddannet som pianist ved The University of Southern California og The Juilliard School of Music i New York.
Hun har desuden deltaget i mesterkurser hos bl.a. Emmanuel Ax, Robert Levin, Leon Fleischer og Ton Koopman.

Carol Conrad har siden 1993 virket som repetitør og akkompagnatør ved Det Kgl. Teater,  Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Det Ny Teater, Det Jyske Opera,  Det Ny Opera, Operaakademiet, Carl Nielsen International Competitions, og Danmarks Radio og er nu fastansat som solo-repetitør ved Det Kongelige Teaters Opera afdeling.

Allerede fra studietiden har hun arbejdet som akkompagnatør og repetitør ved The Juilliard Opera Center, The Juilliard School of Music, Aspen Music Festival, Riverside Chorale osv.  Ved The Juilliard School of Music har hun bl.a. akkompagneret til mesterkurser med fremtrædende kunstnere som Luciano Pavarotti, Leontyne Price, Arlene Auger, Simon Estes og Yo-Yo Ma.
Carol Conrad  har modtaget en lang række priser og stipendier, bl.a. Victor Schiølers legat, Jersey Young Artists Competition, New York, Chicago Musical  Arts Society Musikpris og  MacDowell Artists Society  Musikpris.  Carol Conrad optræder som solist, kammermusiker og akkompagnatør ved koncerter i Tyskland, Sverige, Danmark, Norge, Frankrig og USA og er en anerkendt producer /musikalske arrangør med adskillige CD-indspilninger.