Sopran Adrienne Kirsten stammer fra Oklahoma, USA. Hun danner det yngste led af 4 generationer af sangere i sin familie. Efter afsluttet Highschool-eksamen i bl.a. fagene skuespil og musik, forlod hun i en alder af 18 år USA med kurs mod Europa.

Allerede som student fik hun imidlertid tilbud om engagement ved Tiroler Landestheater i Innsbruck, Østrig under Dominique Menthas ledelse. Her optrådte hun en årrække i musicals, skuespil og operetter. Adrienne Kirsten genoptog sangstudierne, ved Professor Martha Sharp i Salzburg (Mozarteum). Hun deltog desuden i masterclasses ved bl.a. Lars Ulrik Mortensen og Margaret Singer.

Sin debut som operasanger havde Adrienne i 1999 ved Alden Biessen Opera Festival i Belgien, som Zerlina i Mozarts Don Giovanni. Med denne rolle gæstede hun samme år Concertgebouw i Amsterdam. Som koncertsanger har Adrienne Kirsten givet recitals samt optrådt med oratorier i Danmark, Italien, Tyskland, Østrig og USA.

I 2003 afsluttede hun sine studier og flyttede til Danmark hvor hun senere på året medvirkede i Bachs Magnificat med Københavns Drengekor og Concerto Copenhagen og i hans Juleoratoriet i Helsingør.

Adrienne sang sin danske opera debut ved Den Fynske Opera i Erik Ørum von Spreckelsen’s nye opera Testamente. Yderlige engagementer i 2004 inkluderer en Liederabend i Helsingør med pianist Leif Greibe, Brahms Requiem med Helsingør Kammerkor og koncert med Henrik Goldschmidt og Zahav på Nyborg Slot Sommer Festival. Adrienne får glæden af at musicere sammen med Goldschmidt igen ved en koncert i Den Sorte Diamant i foråret 05. Desuden medvirker hun som solist i Poulencs Gloria i Skt. Petri kirke, hvor hun også kan høres i en Liederabend med sange af bl.a. Hugo Wolff.  Sommer 2005 er Adrienne gæst ved Århus Sommer Opera, hvor hun medvirker i en produktion af Mozarts Bortførelsen fra Seraillet som Konstanze. Foråret 2006 byder på koncerter ved Det Danske Sangselskab med Samuel Barbers Knoxville: Summer of 1915 og Bachs Matthäus Passion med Helsingør Kammer Kor. I december 2006 synger Adrienne Kirsten Brahms Requiem og Mozarts Exsulate Jubilate med Oxford Choral Society og London Symphony Orchestra.